Fillon me ty!

Logo Umbrellarz

Përshëndetje dhe mirëseardhje në Umbrellarz,

RE: Pasion. People. Planet. Fitimi.

Umbrellarz është një komunitet i individëve nga e gjithë bota, të cilët ndajnë të njëjtin vizion të gjithë nën një ombrellë.

Passion. People. Planet. Fitimi.

Mos na gaboni. Ne na pëlqen fitimi. Ne thjesht i duam më shumë njerëzit dhe planetin tonë.

Vetëm imagjinoni se ekzistonte një mënyrë në të cilën mund të bënim biznes duke:

  1. Sigurimi i produkteve dhe shërbimeve të vlefshme për klientët tanë globalë
  2. Ofroni një kartë shpërblimi të besnikërisë së çastit bujar
  3. Ndihmoni secilin anëtar të ekipit tonë të jetojë në ëndrrat e dhëna Zotit të tyre
  4. Siguroni më shumë se sa të ardhura të rregullta pasive për të arritur lirinë financiare *
  5. Jepni kohë dhe ose para të bollshme për të ndihmuar të tjerët në komunitetet tona lokale
Ajo paguan për t'u bashkuar me Umbrellarz

E kuptoj se kjo ëndërr është më e madhe se secili prej nesh, por së bashku besoj se mund të bëjmë një ndryshim masiv.

Ju inkurajoj që të hidhni një vështrim për t'u bërë një Ambasadori markë sot. It'sshtë falas të bashkohen pasi të gjithë janë të mirëseardhur.

Dhe mbani mend që ne ofrojmë të paguajmë për ju që të keni sukses nga dita e parë.

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim thjesht pyesni.

Na kontaktoni

Më në fund do të doja të falënderoja të gjithë ata që kanë dhënë përshtypje me komentet dhe sugjerimet tuaja se si mund të përmirësohemi dhe të jemi më mirë së bashku.

Faleminderit dhe Zoti bekoftë.

Stuart Clark
Drejtor Menaxhues
Umbrellarz Ltd
Umbrellarz.com
PS * Me lirinë financiare nuk dua të them të ruaj miliona në bankë ... por duke pasur më shumë sesa të ardhura të mjaftueshme që vijnë në çdo muaj për të çliruar kohën tënde, bëni gjërat që doni të bëni dhe të jetoni pasionin tuaj për të bërë një ndryshim në jetën e të tjerëve dhe për ruajtjen e planetit tonë. Rreth nesh


Bëhuni një Ambasador i Markës <<
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!